HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Mit láttak szemeim?

Konya Sándor 2009.08.16. 14:43

Ezt muszáj megosztanom Veletek! Ma voltam bent a városban, Békéscsabán, és elsétáltam a videótéka mellett, viszont megakadt a szemem valamin. Egy nagy kosár, tele DVD-vel, mellette egy tábla: 400 ft/db. Szemem felcsillan, odamegyek hát, megnézem mi a kínálat. MICSODA KÍNÁLAT, GYEREKEK! Legfelül ott volt egyik kedvenc poszt-westernem, a Fegyvertársak. Ezért holnap istenbizony bemegyek még egyszer és megveszem. Plusz, ott volt még a Karambol, amit szintém meg kell venni, mert még csak VHS-en van meg, és még egy csomó remek film ott tornyosult. Eszem megáll! holnap irány a város, úgy lecsapok Costner mesterművére, hogy-csak-na!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr541312968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása