HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Richárd nyomában

Konya Sándor 2009.08.13. 16:06

Érdekes kis film, vagyis inkább dokumentumfilm, Al Pacino rendezte, és arról szól, hogyan próbálja meg néhány színésztársával megfejteni, elemezni Shakespeare művét, a III. Richárdot. Tetszett a film, mert szórakoztatón tálalja a dolgot, érthetően, és olyan remek színészek bukkannak fel, mint például Kevin Spacey, vagy Alec Baldwin, és még Winona Ryder is tiszteletét teszi. Humoros film, de igyekszik tisztelettel bánni az eredeti művel, ugyanakkor fény derül sok dologra, arra is, hogy az amerikai színészek hogyan viszonyulnak az angol drámaíró műveihez, és miként az angol színészek. Érdemes megnézni, ha valaki szereti Pacinót, mert itt is irtó laza mint általában, poénkodik, meg ismét bebizonyítja hogy nem hiába szeretjük Őt olyannyira. Ez az ember tud ám színészkedni, és nem is akárhogyan! Akármilyen ótvar filmekben játszik mostanság, Ő egy ikon és kész! Punktum!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr691307281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása