HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

AVATAR teaser

Konya Sándor 2009.08.22. 15:20

Lássuk be, ha Cameron egyszer beindul, akkor kő kövön nem marad. Mindenki emlékszik a Terminator-filmekre, a Titanic-ra, az Aliens-re, és remélem emlékszik még valaki a True Lies-ra (egyik nagy kedvencem). Ha ez az ember csinál valamit, azzal minimum történelmet ír. Most itt van az Avatar, amit minden filmrajongó vár mint a Messiást, és amire egész biztosan megéri várni, mert tudjuk hogy ez valami különleges lesz. Ez nem képregényadaptáció vagy remake, nem sorozatból készült és nem is regényből, ez teljesen új, egyedi, Cameron agyszüleménye, és az ilyet tisztelni kell. Az előzetes alapján lesz miről beszélni a premier után még évekig.

 

Címkék: avatar akció teaser sci fi james cameron

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr331330857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása