Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Megan Fox hozza a formáját: JENNIFER'S BODY előzetes

Konya Sándor 2009.07.10. 18:09

Rémesen rossznak néz ki, de azért még kisülhet belőle valami mocskosul szórakoztató dolog. Megan Fox itt is dögös, színészi tálentumnak nyomát sem mutatja, fiúkat eszik, de azért nem határolja el magát a lányoktól sem. Szerencsére ezek alapján nem veszi magát túl komolyan a film. Na íme:

 

Címkék: horror szex trailer erőszak friss trash megan fox jennifers body

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr711239127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RaulReal 2009.07.11. 20:18:06

Illik Megan Fox-hoz a szerep, mert a valóságban is ilyen típus. :)

Konya Sándor 2009.07.12. 08:02:27

Hát tény hogy illik, szó se róla! :) Csak hát akkor miért mond olyanokat, hogy szakmailag is elismert színésznő akar lenni? Legalábbis úgy hallottam ezt mondta, de amúgy meg nem érdekel, szerintem itt még jobb lesz mint a Transformers-ben, ott csak egy kis csinibabát alakított, itt legalább már szétrúg néhány segget. Ha bűnrossz is lesz, nem lepődök meg, elvárásaim nincsenek nekem speciel...

RaulReal 2009.07.12. 08:34:06

Hát valamivel be kell futni :) Kezdetben gondolom csak a jócsajt látták benne, aztán rájöttek, hogy hoppá, van ennek tehetsége is (?) -bár ebben nagyon sokan kételkednek- így most megmutathatja, mit tud :)

Konya Sándor 2009.07.12. 17:52:53

Ja...Na ja. Tehetség az...Igen...:)) Mondjuk megnézném őt egy Woody Allen-filmben. Ő biztos előhozná belőle a tehetséget. De erre valószínűleg nem fog sor kerülni. Na de nem akarok én itt rosszmájú lenni, szükség van ám ilyen színésznőkre is. Amúgy meg Megan Fox még mindig tűrhetőbb színésznő mint Pamela Anderson. Most nem tudom hogy jutott ez a hasonlat eszembe...Hmm.

RaulReal 2009.07.13. 10:30:02

Woody Allen filmben...mondjuk a Vicky Cristina Barcelonában Penélope Cruz szerepét szerintem tökéletesen el tudta volna játszani. :)
Bár jobban belegondolva...jó volt az a film, ahogy volt :) Kicsit beteg, de jó.

Konya Sándor 2009.07.13. 12:29:22

Jaja, szerintem is jó film, tetszett nagyon. Apropó, írok is majd róla, jó hogy eszembe juttattad! :)

RaulReal 2009.07.13. 12:47:39

Adom itt az ötleteket. :D
Azt se felejtsd akkor majd ki belőle, hogy legjobb női mellékszereplői díjat kapott érte :)
süti beállítások módosítása