HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Kritika: RIGHTEOUS KILL (2008)

Konya Sándor 2009.07.10. 18:04

Életem egyik legfájdalmasabb filmélménye

Ritkán vélekedek egy filmről ennyire szélsőségesen, akarom mondani negatívan, de olykor-olykor látok filmet, ami előhozza belőlem az állatot. De Niro és Pacino...Két legenda. De tényleg, amit ők anno letettek az asztalra, az elég egy életre ahhoz hogy akárhány szar filmben játszanak is, az emberek méltón emlékeznek majd a két fantasztikus színészre. De azért itt nagyon messzire mentek. Persze nem rajtuk múlott, naná-hogy-nem, de azért ügyelhetnének arra, mit vállalnak el.

A végtelenségig sorolhatnám a film negatívumait, pozitívumokat hagyjuk is, mert azokat még mikroszkóppal sem találnék azt hiszem, na jó talán a tény hogy a 2 színész a Heat óta újra együtt a vásznon. De nem, mert ez teszi igazán kínzóvá az egészet. Nem értem miért nem tudtak szerezni egy normális forgatókönyvírót??!! Miért nem tudtak rendezőt szerezni? Ami itt van, amit elénk raktak, egy NAGY RAKÁS SZAR! Közhelyes, unalmas, és rettentő amatőr krimi, a végén egy ostoba csavarral, ami teljesen indokolatlan és hülyeség. Szarabbnál-szarabb jelenetek követik egymást, káromkodnak, lőnek néhányat, De Niro Carla Guginóval szexel (ami nevetséges, már bocs, hiába imádom mindkét színészt), Pacino ripacskodik, poénkodik, vannak "homokos sasok", van 50 Cent (MI A SZART KERES ITT????? És De Niróval egy jelenetben? Azt hittem elhányom magam) és van még egy lepukkant Brian Dennehy, aki a rendőrfőnököt játsza. Amolyan szokványosan, de teljesen olyan érzésem volt, mintha az egész filmet egy nyugdíjas találkozó keretében csinálták volna csak úgy, poénból, heccből, enyhén ittas állapotban. Mint egy ciki házivideó, de még annál is rosszabb, olyasmi amit szégyellsz még a rokonok előtt is. Ha tehetném, esküszöm arcon vágnám jó erősen a rendezőt ezért a fiaskóért, és azért mert elpazarolt két isteni tehetséget, és elvett 2 órát az életemből. Aztán megsemmisíteném az összes kópiát, mintha soha nem is létezett volna. Komolyan gondolták ezt? Komolyan azt gondolták, ez méltó lesz majd a két legendához???? KOMOLYAN???? Ritkán dühít fel film ennyire. Most rohadt dühös vagyok ahogy ezeket a sorokat írom...Szörnyű film ez, nem ajánlom SENKINEK SEM!! De persze, attól még látni kell...Mert okádnivalóan pocsék.

Címkék: kritika thriller 2008 al pacino robert de niro righteous kill

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr611239119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.12. 18:28:22

Durván rossz film volt. Miért kellett ebbe részt venni Pacinonak meg De Nironak? Meghülyültek tán? Mi volt a jó a forgatókönyvben? 50 Cent meg mit keresett ott?

Konya Sándor 2009.07.13. 12:39:51

Kérdés kérdés hátán. :) És mit keresett ott Donnie Wahlberg? És ki volt az az idióta aki egyáltalán felkérte De Nirót és Pacinót hogy ugyan játszanak már a filmben? Hol a tisztelet, könyörgök?? Persze, nem ez az első rossz film amit csináltak, de azért mégis, ez az első film a Heat óta amiben újra együtt vannak a vásznon, és ennek minimum egy második "krisztus eljövetel"-nek kellett volna lennie, ehelyett pedig egy ilyen...TV-film színvonalú hülyeség lett. Amúgy még maga az előzetes egy korrekt kis thrillert sejtetett, ami kicsit emlékeztetett a '90-es évek tucat krimijeire, ami nem olyan rossz. De ez szimplán szar lett...
süti beállítások módosítása