HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Jaj, de rossz ez! Újhold előzetes, vagy valami hasonló! És rossz! Vagy ezt már mondtam?

Konya Sándor 2009.08.18. 13:47

Először is, szögezzünk le valamit: nekem TETSZETT a Twilight. Egy frankó, korrekt, szerethető szerelmes filmnek tartom. Hangulatos, egyszerű, nem egetrengető, de akár még többször is megnézném, bár a baseball-jelenet kicsit kivágta nálam a biztosítékot. Az sok volt. De annyira nem hogy elrontsa az élményt. Miután megnéztem, úgy döntöttem a folytatást mindenképpen moziban lesem meg. Vártam ez előzetest. De tényleg. Szeretném várni ezt a filmet, szeretném számolni a napokat, és egy kicsit így rajongani érte, de ezt az új trailert látván, azt hiszem nem fog menni. Nem arról van szó hogy nem nézem meg moziban. Megnézem moziban. Istenbizony. De hogy rá vagyok-e most így izgulva? Fuck, no! Mert ugyan hogy lehetnék lelkes és átmeneti rajongói szívvel várakozoó, amikor mást sem látok ebben a 2 percben, csak félmeztelenül rohangáló, epilállt mellkasú és lábú fiatal srácokat, akik inkább hasonlítanak alsónemű-modellekhez mint farkasemberekhez. Hogy a CGI-ról ne is beszéljünk. No comment. Egyszerűen visszataszító! Elhiszem hogy a fiatal tinédzserlányok ezért megőrülnek, természetes, de könyörgök, mi van azokkal az emberekkel, akiket ez nem hoz lázba? Akik nem jönnek izgalomba, azt látván hogy egy felső nélküli, enyhén furcsán néző indián srác mondja egy lánynak hogy Nem hagyom hogy bármi bajod essen. Közben Kristen Stewart néz bután/szerethetően még mindig, de ez nekem kicsit sok. Így az egésznek olyan szaga van mint egy harmadrangú romantikus novellának. Basszus, ajánlom hogy legyen ebben a filmben több mint ami így van, mert ha nem, akkor...Hát csalódni már nem fogok, maximum kellemesen.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr71319639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása