HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Náci zombik a havasokban. DEAD SNOW kritika

Konya Sándor 2009.07.24. 07:14

Lehet-e ennél elvetemültebb ötlettel előállni? Náci zombik??? Jézus Mária, Szent József! Aki ezt kitalálta az nem is tudom, minimum egy géniusz vagy valami hasonló. Képzelem hogy jutott eszébe az illetőnek. Mondjuk néhány haver ül a kocsmában, sörözgetnek, egy filmötleten gondolkoznak és az egyik: "Egy horrort kéne csinálni!" mire a másik: "Igen, igen, zombifilmet, nem?" aztán "Jaaaa, egy zombifilmeeet!" de a harmadik: "Na neee, csináljunk eegy háborús nácis filmet!" aztán "Miii?? Csináljunk egy filmet amiban vannak nácik meg zombik is!!" Mu-ha-haaaa!!!

Bocs amúgy nem gúnyolódni akartam az előbb, csak próbáltam megfejteni, milyen körülmények között talál ki az ember ilyen elvetemült ötletet, és erre jutottam így spontán. Ilyen ötletet nem lehet szerintem ép fejjel úgymond kiötleni, ehhez nagyon elvetemült és debil (jó értelemben) személyiségnek kell lenni. Szerintem. No de lényegre!

Van néhány fiatal, akik elmennek a havasokba, kibérelnek egy faházat (Evil Dead, valaki?? hm?), isznak, szexelnek (WC-ben? mi szösz? elég bizarr rész volt) és dumálnak. Aztán beüt a krach. Egyiküket kinyírja egy zombi. Eeegy náci zombi!!! Na ez milyen menő már?

Szóval innentől kezdve zombik ölnek, meg zombikat ölnek, a vér folyik mint állat, a gore a topon van, filmes idézetek tömkelege, látszik hogy olyanok készítették akiknek baromi lelkesek a témát illetően. Van itt humor, de azért volt ám itt néhány egész pofásan félelmetes és izgalmas rész, szóval nem csak az volt hogy folyton-folyvást poénra vették a figurát, de azért szerencsére nem estek át szerintem a ló túlsó oldalára. Megtartották az egészszéges egyensúlyt a komolyság és a humorizálás között.

Igazi kellemes csalódás volt számomra ez a film, már ha azt nézzük hogy nem sok jót olvastam róla ezelőtt, csak ilyen "eeh, jóó, igeen, de lehetett volna jobb is", szóval nagyon kellemeset csalódtam, nekem abszolúte tetszett, baromi jót szórakoztam rajta! Ajánlom mindenkinek aki szereti a zombi-filmeket. Ez nagyon fun! Heh...fun...

Címkék: kritika horror erőszak vér gore 2008 zombi dead snow

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr401264345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.25. 14:48:16

Nekem is tetszett, jól szórakoztam rajta, a zombi vs ember bunyón jót mosolyogtam:)
süti beállítások módosítása