HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

A kis sebhelyes kölyök visszatér...Néhány szó a film előtt

Konya Sándor 2009.07.24. 10:59

Na ma nézem meg végre az új Harry Potter-t, és várom már nagyon, teljesen rá vagyok izgulva. Ami a legszebb az egészben, hogy végre egy olyan film, amin lesznek egy csomóan, és nem egyedül leszek, mint mondjuk 2 éve a TMNT-n. Tök egyedül voltam!! Egy gyerekfilmen!! Azért ez milyen?? No de mindegy, a terem várhatóan tömve lesz itt Békéscsabán, ezért kicsit félek is attól hogy nem jut hely, de azért csak lesz még mire odáérünk, úgyhogy nem stresszelek nagyon. A könyvet viszont sajnos nem tudtam kiolvasni, egy darabig eljutottam, és amúgy tetszett is, csak későn kezdtem el, de ma még tuti olvasgatom, ameddig csak tudom, hogy aztán végülis legyen mihez hasonlítani a filmet, bár tudom, a film és könyv két különböző dolog, médium, de itt azért akkor is jó tudni mi volt az eredeti alapanyag.

Na szép napot mindenkinek!

 

Címkék: harry potter mellékesen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr681264670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása