HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Tudtam én hogy csupán idő kérdése és hallunk felőle: LET THE RIGHT ONE IN remake

Konya Sándor 2009.06.30. 13:56

Na tessék, már jönnek is az első hírek a remake felől, pedig alig mutatták be a filmet. Hollywood egyszerűen nem fér a bőrébe, úgy tűnik egyre nagyobb agysorvadásban szenvednek a producerek, mert azért ez tényleg ötlettelenségre utal, már megbocsásson a világ. Jó lenne ha egyszer gondolkoznának is azon hogy van-e ennek különösebb értelme. Miért nem tudják békén hagyni a jó filmeket? No mindegy. Szóval úgy néz ki hogy Matt Reeves fogja dirigálni a filmet, az az ember aki a Cloverfield-et is csinálta (ami azért valljuk be, iszonyat jó volt!). Érdekes. Persze ebből még jó is kisülhet, de aki látta az eredetit, az már fogja a fejét, ahogy én. Mi lesz vajon a következő?

 

 

 

 

A rendező azt nyilatkozta hogy nagyon tetszett neki a film, és hogy nagy hatással volt rá, továbbá hogy tisztelettel fog bánni az alapanyaggal, tisztában van vele hogy ezzel sokak zsebében kinyílik a bicska. És az angol címe Let Me In lesz, és már 2010-re ki is van tűzve a premier dátuma.

Majd meglátjuk hogy szuperál a pici. De amúgy meg ha annyira tiszteli és szereti az egészet akkor miért csinál belőle remake-et? Valahogy ezt soha nem fogom tudni megérteni.

Címkék: remake vámpír let the right one in matt reeves

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr751217858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása