Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Kritika: MY BLOODY VALENTINE (2009)

Konya Sándor 2009.06.28. 19:16

A tökéletes slasher-film, illetve randimozi

Erről beszéltem pár bejegyzéssel korábban! Ilyen egy tökéletes, igazi slasher film. Meztelen tinilányok, szex, vér, erőszak, és az egész működik! Izgalmas és néhol ijesztő, remek horror-élmény, ami nem akar többet mint szórakoztatni és ijesztgetni. Persze hozzá kell tennem, hopgy szégyenszemre nem 3D-ben néztem, ráadásul még csak nem is haverokkal, de ami késik nem múlik, úgy is meg fogom egyszer nézni feltétlen, mert ez egy tipikusan olyan haverokkal nézős filmecske. B-mozi a javából.

A történet nem nagy eresztés, de nem is kell nagy sztori egy ilyen filmhez, van egy kevéske, az elég kielégítő azt hiszem, főleg hogy a végén akad egy apró kis fordulat, amit én speciel előre láttam, de nem ez itt a lényeg, nem vont le semmit a szórakoztató értékéből. A gyilkosságok viszont! Na itt aztán akad bőven néznivaló! Van itt szemkiszúrás, fejlevágás, a vér folyik, a gore-faktor a magasban, és tényleg ez egy kibaszott szórakoztató film! Nagybetűs SZÓRAKOZÁS az amit ígér és be is tartja, kíméletlenül kapja a néző a sokkot, bár mint sejteni lehet ez nem az a kifejezetten komoly, vagyis nem komolykodó film, ez nem azt jelenti hogy vicces, de azért én mosolyogtam azokon a gyilkosságokon, mert eszembe juttatták azokat a régi klasszikus Péntek 13-filmeket, amikben még ugyanilyen felhőtlenül szedte áldozatát a sorozatgyilkos. Harry Warden valahol ott van Jason mellett, ugyanolyan kíméletlen és "bőbeszédű". Francba, ezt a filmet nem lehet nem imádni, ezt a filmet úgy kell tisztelni ahogy van, pláne azoknak akik rajonganak a B-mozikért, mint jómagam, na nekik készült ez a mozi! Mert nem kell mindig mondanivaló és vizezett erőszak. Van hogy trash kell és egy kis agykikapcsolás. Szükség van ilyen filmekre, azt mondom!

Címkék: kritika horror szex erőszak remake gore 2009 rated r slasher suspense randimozi b film

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr431213998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása