HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Röviden-tömören

Konya Sándor 2009.08.06. 10:17

Szemtől szemben

Vannak filmek amiket nem un meg az ember. Michael Mann ezen eposza is ebbe a kategóriába tartozik. Minden, de minden tökéletes ebben a filmben. Ez után a film után jöttem rá hogy Val Kilmer igazi színész és nem ripacs, De Niro és Pacino nem itt bizonyított először, de csúcsformájukat nyújtják, Mann akciói pontosak és durvák, semmi kec-mec, ha valakit eltalálnak, annak következményei vannak. Csodálatos film.

Bérgyilkosok

Stallone és Banderas egy filmben, egymás ellen. Én nagy rajongója vagyok Sly-nak, és ez a film az egyik legjobbja szerintem. Nem tökéletes, persze hogy nem, nem remekmű, de imádom a hangulatát, az akcióit, a Mariachi és Sly közös jeleneteit, és Zsigmond Vilmos operatőri munkáját.

Végképp eltörölni

Schwarzenegger eltöröl mindenkit aki az útjába áll. Robbanékony akciófilm mágnesfegyverekkel, Vanessa Williams-szel, és egy örökké pofákat vágó James Caan-nal. Favorit!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr741292171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása