HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Blanche

Konya Sándor 2009.08.15. 15:36

MI A SZ*R EZ?????

Szeretem a franciákat, de ez mindennek az alja. Olyan ez a film mint egy goromba, ronda, piszkos körmű, rothadó fogú, büdös leheletű mosdatlan férfi, aki röfög-böfög-fingik, és akivel egyetlenegy találkozás elég volt, sőt már egy perc a társaságában is soknak bizonyult. Kérdem én: Kellett ez? Ki volt az a retardált állat aki áment mondott erre a filmre? Persze, nem ő tehet róla. De a rendező, a forgatókönyvíró, a szereplők, meg az egész stáb igen. Legszívesebben felpofoznám őket. Pedig milyen szépen indult. Elvártam volna egy tisztességesen elmesélt bosszúmozit, erre mit kapok? Egy infantilis, retardált poénokkal telepakolt filmet. Vicces próbál lenni, de egyáltalán nem az. Egyszer nevettem el magamat, akkor is kínomban. Az ellenségemnek sem ajánlanám ezt a filmet. Senkinek. Úristen, ezt nem fogom egyhamar elfelejteni, az egyszer biztos. Hígagyú barmok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr561311292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása