HTML

Geekgasm

Egy szerény kis blog, ahova leírom minden, filmekkel kapcsolatos élményemet, legyen az mozi, TV, DVD, Bergman vagy Uwe Boll, kicsi vagy nagy, amit nézek, arról írok, mert mindenem a film, és szeretnék ennek hangot adni, bár hangja ennek éppen nincs, de azért ugye értitek? :) Lehet vitázni, lehet egyetérteni, lehet fújolni, a lényeg hogy a közös érdeklődési kör a FILM legyen. Mert filmek nélkül ugyan hol lennénk? Írjatok ha akartok (ide, erre a címre, ni: konya.s@freemail.hu) Ó, és...Csak így mellékesen! Látogassátok ám egy kedves leány blogját is, aki történetesen egyik legkedvesebb barátnőm! http://parasztpoetry.blog.hu/

Friss topikok

Linkblog

Mit nézzünk ma a TV-ben?

Konya Sándor 2009.08.01. 11:14

Ajánlanék figyelmetekbe néhány filmet, ha nem gond. Először is egy akció-klasszikust, amit feltételezek hogy látott már mindenki, aki meg nem az vagy még csecsemő, vagy épp nem volt gyerekkora. Ez a Beverly Hills-i zsaru első része. Tudjátok, Murphy itt még vicces, és még jónak számított. Hogy repül az idő, ma meg már egymásra halmozza a Málnákat. Gyümölcs-barát lett kedvenc feketénk, úgy látszik már nem érdemes tenni rá. (ne tégy a feketére! bocs, ez béna volt). Szóval szerintem akárhányszor láttuk, olyan film ez, amit jó újra meg újra megnézni, mert megunhatatlan.

Aztán a Film+-on lesz 22: 25-től egy ausztrál horror, a Wolf Creek. Ezt még nem láttam, de az előzetes alapján jó lehet, amolyan hátizsákos horror, állítólag Robert Rodriguez-nek meg QT-nek is tetszett (többek között ezért is figyeltem fel erre), szóval nem lehet olyan rossz. Nálunk nem adták ki se dvd-n, sem moziban nem vetítették, gyanítom azért mert elég durvára sikeredett, legalábbis ahogy én olvastam. Valószínűleg teszek vele egy próbát, kíváncsi vagyok nagyon. Íme az előzetes:

 

A harmadik már 00: 05-kor veszi kezdetét, ez egy Ingmar Bergman-film, ami azért lehet érdekes, mert ez alapján készült a The Last House on the Left (Utolsó ház balra), tulajdonképpen mindkét film ez alapján készült, már Wes Craven-művének is ez szolgált alapul, szóval érdemes bevizsgálni (ugyan én nem láttam egyik Utolsó ház...-at sem, de hamarosan remélem meg tudom őket lesni.

Ja, és ez a film a Duna TV-n lesz!!

De ha ezek a filmek nem fekszenek valakinek, tiszta szívvel ajánlom az éjfélkor, TV2-n kezdődő De Palma-filmet, a Káin ébredését. Emlékszem, ezt a filmet láttam pár éve, akkor nagyon de nagyon tetszett, habár azt mondják ez a rosszabb filmjei közül való. Leszarom, akkor is a frászt hozta rám néhányszor John Lithgow. Ha ezt nézitek, akkor figyeljetek majd a kórház-jelenetre, amiben szerepet kap egy párna is mint gyilkos eszköz. Nem túl eredeti, de majd' kiugrott a szívem a helyéről olyan hatásosan volt megcsinálva az a rész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamifilm.blog.hu/api/trackback/id/tr431281167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása